Breid de Reflex Discoshow uit met deze aanvullende opties

Mocht je net wat meer willen dan standaard gebruikelijk is, dan gaan we daarin natuurlijk graag mee. Dit zijn de meest bijgeboekte opties en aanvullingen.

De meeste opties zijn al voor een geringe meerprijs beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Uplights

Kleuraccenten met licht, zowel binnen als buiten

Op verzoek kunnen we in de zaal of buiten het pand extra sfeerverlichting plaatsen. Licht schept ruimte en het versterkt de ambiance van de locatie.

In overleg bepalen we hoe veel spots en sfeerlampen nodig zijn en welke elementen van de zaal, de entree of de buitenkant van de locatie we accentueren.

LED-verlichte dansvloer

Bevangen door de Saturday Night Fever

Met een verlichte dansvloer maken we een echte attractie van de feestzaal, een gegarandeerd succes voor feestgangers. We hebben diverse modellen tegels, effen verlicht of juist met patronen.

Elke vorm en afmeting is mogelijk, maar we adviseren een minimum oppervlak van 15 vierkante meter. Leuke toevoeging voor jouw feest? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Narrowcasting

Laat je zien met extra tv's en schermen

Met narrowcasting tonen we een bedrijfspresentatie, video of fotoslideshow op meerdere schermen in de ruimte. 

Alles is hierin mogelijk: Van kleine tv's tot plasmaschermen tot grote beamerpresentaties.

Informeer snel naar de mogelijkheden.

Extra microfoons, bedraad of draadloos

Versterking van presentatie of spraak

Wil je een woordje richten tot de aanwezigen? Wij leveren A-kwaliteit bedrade en draadloze microfoons en zorgen ervoor dat je overal perfect verstaanbaar bent. Bedrade microfoons zijn standaard aanwezig bij onze discoshows, draadloze microfoons leveren we op aanvraag tegen een geringe meerprijs.

Eventueel geeft onze geluidsman je een spoedcursus microfoongebruik, zodat je overkomt als een ervaren spreker.

Inprikken en uitprikken

Aansluitmogelijkheden van onze DJ-booths

Bij sommige gelegenheden zijn wij niet de enige partij die entertainment mag verzorgen. Regelmatig worden we samen met een andere act geboekt. Denk hierbij aan een band, een of meerdere zangers, maar ook aan slangen- en vuurspuwacts. In zulke gevallen is het niet altijd wenselijk dat er twee volledige geluidsinstallaties opgezet worden. Het is daarom bij ons zonder meer mogelijk om een extra geluidsset op onze installatie aan te sluiten. Indien nodig kunnen we zelfs de PA verzorgen. Mocht je van plan zijn een extra act te boeken, laat dan de geluidsman contact met ons opnemen. Wij zullen onderling alle technische afspraken maken zodat alles op de dag zelf goed verloopt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken.

Aansluitspecificaties
Lijn in: 2x XLR, gebalanceerd, uitvoer maximaal 0dB
Lijn uit: 2x XLR, gebalanceerd, uitvoer maximaal 0dB
FOH EQ: 2x 15 bands met feedbackdetectie
Monitoring: Op aanvraag, RCF ART-300 Actief