Onze contactgegevens

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze DJs, booths en discoshows? Of wil je een brochure of een vrijblijvend informatiegesprek aanvragen? Vul dan dit formulier in en we nemen snel contact met je op!

Of stel je vraag via WhatsApp

Benieuwd naar de kosten een Reflex dj met discoshow (dj booth) op jouw feest? Download hier direct onze prijslijst! 

Anderen over ons:

8
: De DJ probeert regelmatig met leuke teksten en goede nummers de gasten de dansvloer op te krijgen maar ook te houden! Ik zou deze show absoluut aanraden.

De kleine lettertjes

Disclaimer

Alle teksten, foto's, video's en andere media-uitingen op deze website en gelieerde communicatiemiddelen zijn eigendom van Reflex drive-in shows en zijn daarmee auteursrechtelijk beschermd.

Voor het weergeven van personen op onze media-uitingen is per opdrachtgever toestemming gegeven. Mocht u desondanks uzelf herkennen en wenst u niet dat er beelden van u getoond worden, meldt ons dat dan direct zodat we passend kunnen handelen.

Op deze website staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico.

Privacy policy

Bij invullen van een van de formulieren op deze websites, worden uw gegevens opgeslagen in een gegevensbestand, waar deze uiterlijk vier weken bewaard worden. Daarna worden gegevens uit bestanden en backups gewist.

In geval van e-mailcommunicatie worden berichten maximaal één jaar bewaard, bij boekingen wordt digitale communicatie uiterlijk 7 jaar (fiscale bewaarplicht) versleuteld opgeslagen.

Op vertoon van een geldig identiteitsmiddel kunnen we u een overzicht sturen van alle voor u opgeslagen gegevens en deze desgewenst (voor zover de fiscale bewaarplicht toestaat) verwijderen.